Culebra Adventures with Sailing UMA – Ep. 55

När Sailing UMAs och våra vägar möttes bestämde vi oss för att upptäcka Culebra, Spanish Virgin Islands, tillsammans. Vi hyrde en golfbil som vi behövde putta uppför backarna och vi åkte till några av öns fina stränder. Sen seglade runt ön till de små öarna Cayo Luis Peña och Culebrita. Så fina öar! Och jag glömde nästan, vi hittade även en bomb 🙂

As our paths crossed with Sailing UMA we decided to check out the island Culebra, Spanish Virgin Islands, together both by road and by the sea! We rented a golf cart that we had to push to go up the hills and went to some of Culebras pretty beaches. Then we sailed around the island to the small islands Cayo Luis Peña and Culebrita. Such pretty, pretty islands! And I almost forgot, we found a bomb! 🙂

malinjohanlogo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s