How to Sail to U.S. Territory Without a Visa – Ep. 54

Även om vi inte har skaffat visum till USA så går det fortfarande bra att segla till Spanish Virgin Islands och Puerto Rico, som båda är U.S territories, om vi tog oss igenom en lite speciell procedur först. I videon kan ni se hur det gick till!
När vi var klara satte vi segel mot Culebra i Spanish Virgin Islands men gjorde ett stopp för natten på St. Thomas i US Virgin Islands. Efter vår ankomst till Culebra mötte vi upp med några andra seglarkanaler från YouTube 🙂

Even though we don’t have U.S Visas we would still be able to sail to the Spanish Virgin Islands and Puerto Rico, which both are U.S territories, if we followed a special procedure. This is how we did it! When we were done we set sail towards Culebra, Spanish Virgin Islands, but made a night stop in St. Thomas. After our arrival to Culebra we met up with some fellow YouTubers for sundowners 🙂

malinjohanlogo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s