The most beautiful place in the BVI’s – Ep. 53

Det var inte svårt att utnämna det vackraste stället i BVI’s. The Baths är utan tvekan ett av de mest spektakulära ställen vi har sett och det var så kul att gå omkring i tunnlarna och klättra på de gigantiska stenarna. I detta avsnitt besöker vi flera öar i BVI’s och vi spelar även in en podcast “On the wind” tillsammans med Andy och Mia from 59 North Sailing!

It was pretty easy to point out the most beautiful place in the British Virgin Islands for us. The Baths are without doubt a very spectacular place and we had so much fun walking and crawling in the tunnels and finding new paths among the giant boulders. In this episode, we visit several islands in the BVI’s and get to record a podcast on ”On the wind” with Andy and Mia from 59 North Sailing!

malinjohanlogo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s