Sailing Ile Forchue, St. Barths & Saba – Ep. 51

Johans coola syster och hennes pojkvän gastar på RAN och vi seglar till den obebodda ön Ile Forchue och sedan till St. Barths och Saba. Saba är en fantastisk ö! Det är bokstavligen talat en vulkanisk kon som sticker upp ur havet och ön har de coolaste namnen på deras byar, Hells Gate, the Bottom och Windwardside. We liftar runt ön, vandrar upp till toppen av ön och blir genomblöta i de vulkaniska tidvattenpoolerna. Hoppas ni gillar!

Ha en underbar helg och glöm inte vår live chat på YouTube på söndag kl. 14.00 GMT-4 (kl. 20.00 svensk tid). Hoppas vi ser er där!

Johan’s cool sister and her boyfriend join us aboard RAN and together we sail to the uninhabited island, Ile Forchue and then St. Barths and Saba. Saba is such a cool island! It’s literally a huge volcanic cone sticking up from the ocean and the island has the coolest name of their villages, Hells Gate, the Bottom and Windwardside. We hitchhike around the island, hike to the top of the island and get soaked in the volcanic tide pools. Enjoy!

Have a great weekend and don’t forget the live chat on YouTube this Sunday at 14.00 GMT-4. Hope to see you there!

malinjohanlogo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s