Making new friends in SXM – EP. 50

Vår segling norrut i Karibien har nu tagit oss till SXM, Saint Martin/Sint Maarten. Det här är ön med två länder på en väldigt liten yta och den har även en väldigt häftig flygplats! Vi träffade så många härliga människor i SXM och vi fick också gjort lite underhåll av vår lazy bag och revvinsch.

Our sailing north in the Caribbean has now taken us to SXM, Saint Martin/Sint Maarten. This is the island with two countries in a very small area and it’s also the island with a VERY cool airport! We met so many nice people during our time in SXM and we got to do some boat maintenance on our lazy bag and on the reef winch. 

malinjohanlogo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s