Jet Set sailing in little Sweden – Ep. 49

Tycker du om att flyga eller är du flygrädd? Då kommer du antingen att älska eller hata St. Barths flygplats. Vi seglar till den före detta svenska ön där seglingstävlingen Bucket regatta pågår. Där tävlar de ikoniska J-klassbåtarna och såklart är några av världens coolaste superyachts där! St. Barths är även ön där Johan jobbade som möbelsnickare för 17 år sedan och historien om hur han hamnade där är både rolig och intressant!

Do you love airplanes or are you afraid of flying? Then you’ll either love or hate St. Barth’s airport. We arrive in the former Swedish island during the sailing competition the Bucket Regatta where the iconic J-class participate. And of course some of coolest superyachts in the world! St. Barths is also the island where Johan used to work as a cabinet maker 17 years ago and the story about how he ended up there is so cool and funny!

malinjohanlogo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s