The worst night at anchor – Ep. 46

Hur känns det när 1,5 m höga vågor kommer rakt in i din ankringsvik? Vi fick uppleva under en dag och natt och det var ganska obekvämt! I detta extra lång avsnitt upptäcker vi Guadeloupe tillsammans med Johans föräldrar och seglar till Les Saintes för att visa ön Terre de Haut för föräldrarna. Vi njuter av lyxen med att få vistas på hotel och så blir vi nästan “påkörda” av en segelbåt som har ankrat alldeles för nära RAN.
Do you know how it feels when there’s 1,5 m high waves coming straight in to your anchorage? We got to experience it for a day and night and it was pretty uncomfortable! In this EXTRA long episode we explore Guadeloupe together with Johan’s parents and make a quick visit in Les Saintes to show the pretty island of Terre de Haut. We enjoy the luxury in the hotel of Johan’s parents and oh, we almost get hit by another boat that anchored too close to RAN.
malinjohanlogo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s