Lost in Les Saintes – Ep. 45

I avsnitt 45 upptäcker vi Les Saintes och går upp och ner för Terre de Hauts många kullar. Till slut går vi lite vilse och får ta oss nerför en brant lövskog. Terre de Haut är en vacker ö och vi njuter av dagarna innan det är dags att segla vidare. Nästa segling går till nordvästra delen av Guadeloupe till ankringsviken i Deshaies. Där bakar Malin ett gott och enkelt kabyssbröd.

“These shoes are made for walking”… Well maybe not with flip flops when you’re hiking in the forest 😉 Join us as we explore Terre De Haut in Les Saintes by walking up and down the hills. It’s such a beautiful island and so colorful. Then we sail to Guadeloupe along the west coast of Basse Terre to the anchorage in Deshaies where Malin bakes a tasty galley bread. 

malinjohanlogo

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s