Sailing the Grenadines on crutches – Ep. 38

I avsnitt 38 firar vi jul på Bequia och lyssnar på ett Karibiskt Steel Band. Vi träffar våra vänner från Schewiz och seglar sedan söderut igen till de små öarna i Tobago Cays. Där stannar vi en natt på grund av mycket vind och dagen därpå seglar vi tillbaka till Grenada och RAN.

Christmas eve arrived and that’s the day we celebrate in Sweden. We had a nice time in Bequia, the Grenadines and found a pair of crutches for Malin so she didn’t have to jump on one leg all the time. We met our Swiss friends who sails on a Trimaran and then we set sail south again to the Tobago Cays before sailing back to Grenada.

malinjohanlogo

2 thoughts on “Sailing the Grenadines on crutches – Ep. 38

  1. Yvonne Bergqvist says:

    Hej! Det är såå spännande att följa er resa!!! Vi ser fram emot varje avsnitt!
    Vi är ett par som närmar oss 60 och som planerar vår långsegling om 3 år. Vi startar från Gotland. Under 2014-15 seglade Claes ensam till Kanarieöarna o tillbaka. Jag , Yvonne, är däremot nybörjare och försöker lära mig så mycket jag kan tills vi ska iväg. Tanken på vår resa är kittlande och härlig. Hälsningar Yvonne o Claes S/Y Together

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s