Update from the Caribbean

Nu är vi äntligen här! Vi kom fram till St. David’s på Grenada den 11:e December efter 18 dagar på Atlanten. Överseglingen gick bra och vi har laddat upp två videos. Ta en titt och så önskar vi er Gott nytt år! (Avsnitt 32 och 33 finns att se under fliken videos).

Now we’re finally here! We arrived to St. David’s on Grenada the 11th of December after 18 days on the Atlantic. The crossing went well and we have uploaded two videos about it. Have a look and we wish you a Happy New Year! (Episode 32 and 33 can be seen over at “Videos”).

malinjohanlogo

3 thoughts on “Update from the Caribbean

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s