Is this King Kong island? – Ep. 30

I avsnitt 30 besöker vi ön Santo Antao som sägs vara den grönaste av alla öar på Kap Verde. Den var fantastiskt fin! Så grön och många höga bergstoppar. Det kändes som om vi var på King Kongs ö! Tillbaka i Mindelo så packade vi ihop våra saker och seglade mot ön Sao Nicolau och på vägen fångade vi en fisk som blev jagad av både en Blue Marlin och en haj!

For the first time we travel on another boat! We make a roadtrip to explore the greenylicious island Santo Antao, said to be the greenest of all the islands in Cape Verde. So beautiful and a must see if visiting this island group! We feel like we’re on King Kongs island and keep an eye open if we see him 🙂 Back in Mindelo we pack up and sail towards the island São Nicolau and catch a fish that’s being caught by a Blue Marlin and then a shark! Talk about a popular fish 🙂

malinjohanlogo

2 thoughts on “Is this King Kong island? – Ep. 30

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s