We found another island – Ep. 27

Devisen “planer är till för att ändras” stämmer ofta när det kommer till långfärdssegling. Så även denna gång och därför fick seglingen till Kap Verde vänta ett litet tag och vi seglade istället till El Hierro. Det är Kanarieöarnas minsta “huvudö” och där finns det lava i mängder! La Restinga på sydkusten var det perfekta stället för att vila och ladda batterierna inför den 750 sjömil långa seglingen till Kap Verde.

Sailing is often about changing plans and take the day as it comes. So our plans on sailing to Cape Verde had to wait a couple of days and instead we sailed to a new island! El Hierro is the smallest of all the main islands in the Canaries. We made a stop on the south coast in La Restinga and got amazed by the lava, and to hear about the eruption in the ocean outside the village. La Restinga was a perfect place to rest and recharge before the 750 nm sail to Cape Verde.

malinjohanlogo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s