Chain Issues & Sailing Antarctica Mini Series Pt. 2 – Ep. 24

 

Vi fortsätter med förberedelser och fix inför Atlanten korsningen och bygger en ny ankarbox och syr en Q-flagga. Vi får färsk Tonfisk av båtgrannarna som fått en 95 kg stor Tonfisk och vi gör Sushi. I andra delen av Antarktis serien, seglar Johan till den Antarktiska halvön och möter en massa djur, hårt väder och navigerar mellan isberg!

The preparations for the Atlantic crossing are on-going i San Sebastián, La Gomera and we make a DIY anchor chain box and Q-flag. The boat neighbors give us a piece of the 95 kg Tuna they caught and we make sushi on board. In the Antarctica Sailing Mini Series Pt. 2 Johan sail to the Antarctic Peninsula and meet a lot of animals on the islands, rough weather and navigates between icebergs!malinjohanlogo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s