Third time lucky & Antarctica Sailing Mini Series Pt. 1 – Ep. 23

Här kommer del ett av tre specialavsnitt, en Antarktissegling miniserie! Ni får följa med tillbaka till 2006 när Johan och hans långa skägg seglade från Mar del Plata, Argentina till Sydgeorgien. Men först visar vi våra sista dagar på Teneriffa och seglingen tillbaka till La Gomera. Den lugnaste seglingen mellan dessa öar hittills!

This is part one of three special kind of episodes, the Sailing Antarctica Mini Series! We take you back to 2006 when Johan had extremely long beard and sailed from Mar del Plata to Antarctica and South Georgia Island. But first we show you our last days in Tenerife and the sail to La Gomera. The calmest passage between the islands so far! 

malinjohanlogo

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s