Photos from La Gomera

P1130729

Vi är tillbaka på La Gomera för att möta upp vänner från Sverige samt ta itu med de sista projekten på båten innan vi lämnar Europa. Snart börjar ett helt nytt kapitel i vårt seglingsäventyr. Spännande! Det finns ett nytt fotoalbum med bilder från när vi var här för några veckor sedan. Kolla in det här!  La Gomera 

We are back in La Gomera to meet up with friends from Sweden and to prepare a bunch of things on the boat before we leave Europe. A new chapter in our sailing adventure is beginning soon. So exciting! There is a new photo album up with photos from when we were here a couple of weeks ago. Check it out here !  La Gomera 

malinjohanlogo

 

3 thoughts on “Photos from La Gomera

 1. Marlene A says:

  Följer er blogg och era youtubeklipp och uppskattar dem verkligen.
  Ser att det smugit sig in en felskrivning i erat blogginlägg från den 19e augusti.

  “ta itu med de sista projekten på båten innan vi lämnar Europa.”
  Kanarieöarna ligger ju inte i Europa utan i Afrika. Ska ni segla jorden runt är det ju bra att veta vilken kontinent man är i. Vet ni ju säkert så det måste väl vara en felskrivning.

  Like

  • ransailing says:

   Hej Marlene! Jo, rent geografiskt så ligger Kanarieöarna utanför Afrika, dock så är Kanarieöarna fortfarande Europa politiskt sett. Man behöver inte klarera in som svensk eftersom det tillhör Spanien, vilket tillhör Europeiska Unionen.
   Kul att du gillar youtube-kanalen! 🙂

   Like

   • Marlene A says:

    Kanarieöarna är definitivt geografiskt Afrika, inte utanför Afrika. Vad gäller EU och Europa är inte det samma sak. Cypern ligger geografiskt i Asien och är med i EU. Spanien ligger ju både i Europa och Afrika med Ceuta&Mellilla och Kanarieöarna. Italien ligger delvis i Italien med några öar strax söder om Malta, Danmark ligger i Europa och Nordamerika, Portugal ligger i Europa, Afrika och Nordamerika sen har vi då Storbritannien och Frankrike som ligger lite här och varstans där vissa av områdena (utanför europa) också är med helt eller delvis i EU.
    Kanarieöarna är ju delvis under självständighet och innehar inte fullt EU-medlemskap men det är ju smidigt med klareringen.

    Gillar er blandning av segling, service/reperationer och turistblog. Fortsätt med det och se till att komma iväg snart. Kan inte vänta på att få se er någonannanstans.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s