Giants in the sea – Ep. 22

Vi har haft det jättebra på Teneriffa och har upptäckt ön både till havs och på land. Vulkanen Teide som är Spaniens högsta berg kändes som en annan planet när vi gick omkring i den stora kratern. Efter några dagar i den rulliga hamnen Las Galletas på sydkusten beger vi oss med RAN till Los Gigantes. Hamninloppet i Los Gigantes beskrivs som farlig i de flesta guideböcker men den informationen var ganska missvisande. Los Gigantes har fött sitt namn från de enorma klippor längs med kusten och vi gjorde redo dingen för att åka ut och upptäcka de på närmare håll!

Join us as we explore the volcanic island Tenerife by land and sea! The volcano Teide is Spain’s highest mountain and walking around in the crater feels like walking on another planet. Johan’s parents are visiting us and we move the boat from the very roly marina in Las Galletas to Los Gigantes. The marina entrance is described as very dangerous and shallow in pilot books but we have no problem to enter. Los Gigantes got its name from the giant cliffs and we get the dinghy ready to go and explore them. 

Namelogo

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s