Whistle language & Island hopping – ep. 21

Visste du att människorna på La Gomera pratar ett visselspråk? El Silbo heter det och sedan 1999 lär sig alla barn det i skolan. Förutom att lyssna på visselspråket så spenderar vi våra sista dagar på La Gomera med att snorkla, promenera i San Sebastián och fira Johans födelsedag. Sen seglar vi till Teneriffa och korsar återigen en accelerationszon med vind på upp till 23 m/s.

Did you know that there is a whistle language?! El Silbo, is the whistle language of La Gomera and origin from the native Canarians. Since 1999, all children learn it in the school and the language is acknowledged by UNESCO. Our last days on the island are spent snorkeling, walking in San Sebastian and celebrating Johan’s birthday. Then we sail to Tenerife and cross an acceleration zone again with a lot of wind! 

Namelogo

2 thoughts on “Whistle language & Island hopping – ep. 21

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s