Madeira – The floating garden – Ep. 16

Madeira kallas ofta för Atlantens pärla och den flytande trädgården och nu förstår vi varför. Det är en sån vacker ö! Följ med när vi upptäcker den och får några fina drönar bilder. Efter ett par dagar seglar vi vidare till Las Palmas, Gran Canaria och passerar de öde öarna Ihlas Salvagem på vägen. Nu har vi nått vårt första delmål som vi satte upp innan vi lämnade Sverige!

Madeira is often called the floating garden and the pearl of the Atlantic and we can understand why. It’s so beautiful! Join us as we explore the island and get some very nice drone footage. After a couple of days we sail on to Las Palmas, Gran Canaria. We passed the Savage Islands which are in the middle of nowhere in the Atlantic, saw dolphins and turtles and now we have reached the Canary Island, the goal we set up before we left Sweden!

Untitled-1

4 thoughts on “Madeira – The floating garden – Ep. 16

  1. Thomas Harnesk says:

    Hej! Jag har sett alla era videos och de är nästan lite för bra i jämförelse med de andra seglarna, för att få fart era uppladdningar bör ni nog ta kontakt med de stora,de gör nämligen ingen reklam för er.

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s