Leaving a mark on Porto Santo – Ep. 15

I det här avsnittet upptäcker vi Porto Santo via scooter, båt och till fots. Vi lämnar vårt märke på ön innan vi seglar till Madeira och spenderar några dagar ankrade utanför stranden på Porto Santo och njuter och har det härligt i solen.

In this episode we explore the island of Porto Santo by scooter, boat and foot. We also leave our mark on it before we sail to Madeira 🙂 We spend a couple of days at anchor outside the beautiful beach of Porto Santo. Just relaxing and having a great time in the sun!

Untitled-1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s