Swedish meatballs in Lisbon – Ep. 13

I avsnitt 13 förbereder vi RAN för seglingen på 490 sjömil till Madeira och vi får besök från Sverige. Vi går upp och ner för backarna i Lissabon och upptäcker den fina staden. Johan gör ett inslag om vår navigationsutrustning ombord på RAN då många har undrat kring det.

We prepare RAN for the 490 Nm sail to the Madeira archipelago and get family visits from Sweden. We explore the fantastic Lisbon and walk up and down on the seven hills of the city. Johan gives you an insight in our navigation equipment aboard RAN since many of you have requested this. Enjoy!

Untitled-1

 

One thought on “Swedish meatballs in Lisbon – Ep. 13

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s