Rig repairs & Sailing to Portugal – Ep. 11

I avsnitt 11 monterar vi de nya beslagen på masten och hämtar den nya spirbommen och seglen som har blivit omsydda. Medan vi väntar på seglen så åker vi in till Vigo, Galiciens största stad, och promenerar omkring. När Johan har monterat allt på masten så är vi redo för att segla vidare till Portugal. Första destinationen blir Viana do Castelo, 25 NM från Baiona. Viana do Castelo är en pittoresk liten stad med många fina kakelklädda hus och ett mysigt gammalt centrum.

In this episode we make the new installments on the rig so we can continue our sail to Portugal. While waiting for our sails to be ready, we make a visit to Vigo, Galicia’s biggest city. Johan finish the installments on the mast and when everything is ready we sail the 25 nm to Portugal and arrive to Viana do Castelo in the evening. Viana do Castelo is a picturesque little town with pretty houses and Portuguese tiles. Soon we’re in Lisbon!

Untitled-1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s