Pictures from Dieppe – Cherbourg

 

 

DJI_0002

Här i La Coruña har det ösregnat konstant i två dagar så vi har inte hittat på så mycket. I morgon seglar vi vidare söderut, längs med “Dödens kust, mot Muxía. Tänkte tipsa om att bilder från Dieppe och Cherbourg finns uppe i ett nytt bildgalleri. Album från senare ställen är på väg och kommer upp så fort internet vill samarbeta.

Here in La Coruña it’s been pouring down rain for two days in a row so we haven’t been able to do much outside the boat. Tomorrow we continue to sail south, along the “coast of death”, to Muxía. Wanted to say that there is a new picture gallery up from Dieppe and Cherbourg. Album from places we’ve visited after that will be uploaded soon!

Untitled-1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s