Två månader kvar

patreon copy

Nu börjar det närma sig avsegling. RAN kommer att segla ut ur Malmö i januari nästa år med oss som hennes besättning. Fram tills dess kommer hon att få en del underhåll, bland annat så ska motorn och livflotten servas, det vattenburna värmesystemet ska sättas igång och förvaringsutrymmen ska skapas.

Och så är det en massa andra grejer som ska fixas som inte har med båten att göra. Packning, pass, vaccinationer, tandläkar- och läkarundersökning och bunkring av allt gott som inte finns utomlands (lakrits!). Familj och vänner ska det tas farväl av och det har vi tänkt att göra med en hej-då-kväll. Men mer om den vid ett senare tillfälle.

Now it’s getting closer departure. RAN will sail out of Malmö in January next year. Until then she requires a whole lot of work. And then there are many things to be done that hasn’t to do with the boat. Packing, passport, vaccinations etc. And of course to say goodbye to family and friends!

Untitled-1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s